Cliff Cabin

På en ås i nærheten av Fiddan Øko-Gård er et nytt unikt hytteprosjekt fullført - Cliff Cabin.
Hytta står på eikepåler ute på kanten av en skrent, helt i ett med naturen mellom gamle krokete furutrær og eikeskogen i lia nedenfor.  
Hytta har grunnflate på ca 50 m2 og er bygget over 4 plan med utsikt over Audnedalen mellom tretoppene.  I stua er det åpen peis for ekte hyttekos, og i peisen er det også mulig å grille. Vedkomfyren i kjøkkenet er viktigste varmekilden og har en stekeovn hvor du kan tilberede nydelige måltider. Kjøkkenet er velutstyrt med kjøleskap, koketopp på gass med 4 bluss og oppvaskkum med varmt og kaldt vann. Rundt spisebordet er det pass til 8.
Belysning om kvelden er med stearinlys, flammene fra en åpen peis og vedkomfyren i kjøkkenet. Dette gir god stemning og følelsen av å reise tilbake i tiden.
Hytta har likevel noen få elektriske kontakter for lading av telefoner, lykter og drift av kjøleskap.
Det er sengeplass til 7 personer med komfortable madrasser på de 2 øverste plan. Har du bruk for ekstra sengeplass er det en "daybed" i stua og en brasiliansk hengekøye. 
Både utenfor og inni hytta går du i ett med naturen, alt er bygget med tanke på minst mulig naturinngrep. 
Selve hytta er bare en del av totalpakken som består av utedo utover stupkanten med 7 meter fritt fall, taubanesentral, snekkerbod, egen tretopp hytte for barna, veranda med benker, vedfyrt badestamp, utedusj og bålplass. 
Nærheten til den lille økologiske gården vår, Fiddan Øko-Gård,  gjør et gårdsbesøk til en naturlig del av oppholdet.
Parkeringsplassen er like ved Fiddan Øko-Gård, nede ved vedboden og taubanesentralen. Herfra må du gå en bratt sti og noen trapper ca 150 meter opp til hytta.
Har du mye bagasje kan den sendes opp til topps med taubanen. Ved til fyring transporteres også med taubanen.
Da Ånen Fiddan var 14 år gammel planta han granplanter. I dag har han passert 80 og er nå vitne til at sin sønn Knut André hogger trærne han plantet og forvandler de til ei unik hytte. Bygget er altså historisk før det er ferdig bygget med vegger i heltre og kun materialer fra egen skog. Gamlefar sjøl er også involvert i byggingen og har vært til stor hjelp. 
3 generasjoner er faktisk involvert for Luna på 5 år er også stadig oppe på byggeplassen og bruker hammeren flittig
Det er ikke bygget vei opp til hytta og alle byggematerialer er heist opp ved hjelp av en taubane. Akkurat denne jobben har vært langt mer krevende enn det som var planlagt, men når ting begynner å ta form er hard jobbing glemt i gledesrusen. 

VELKOMMEN TIL CLIFF CABIN!